Taanbrug in wording

Foto van ….. de Taanbrug in wording door Ryoma

Ryoma schrijft over de foto:

Je hoeft niet ver te gaan om mooie foto´s te maken. Deze week heb ik het dicht bij huis gezocht.
Schiedam richt zich steeds meer op het toerisme en heeft met de jenevergeschiedenis, het historische centrum, de havens en de hoogste stenen molens ter wereld, heel wat te bieden. Om het toerisme te stimuleren is de gemeente begonnen met de bouw van een extra brug over de Lange Haven: de Taanbrug. Met deze brug zijn de toeristische plekjes van Schiedam nog beter te bereiken.

De Taanbrug wordt helemaal in oude stijl gebouwd, ligt tegenover het Chocolade atelier De Bonte Koe en in het verlengde van de Taansteeg. De taansteeg is 1 van de 20 stegen van Schiedam; ik heb de Schiedamse stegen nog niet zo lang geleden gefotografeerd.
De foto. De brug is nog niet compleet. Het bewegende deel wordt binnenkort ingevaren en gemonteerd. De foto is gemaakt in de vroege ochtendzon zodat de verschillen tussen licht en donker nog niet al te groot zijn.

Meer foto´s van de Taanbrug.

Bewaren

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter